airco1

Over ons

Stevifem Koeltechniek bvba is een jong en dynamisch bedrijf met 20 jaar ervaring. Gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van warmtepompen, airconditioning, woningventilatie en koeltechniek. Ondernemer of particulier, wenst u een vrijblijvende prijsofferte? Wij verlenen U graag advies! Bij alles wat we doen, staat de klant met zijn specifieke wensen en behoeften centraal.

Ervaring
80%
Flexibiliteit
90%
Moderne apparatuur
85%
Vriendelijk personeel
100%
0
Aantal jaren ervaring
0
Partners
0 +
Aantal tevreden klanten

Ons aanbod

3

Warmtepompen

Warmtepompen als hoofdverwarming genieten de laatste jaren een groeiende interesse vanwege de diverse voordelen voor mens en milieu. In eerste instantie zijn warmtepompen een veel efficiëntere manier om individuele woningen en/of kantoren te verwarmen dan de klassieke systemen die gebruik maken van directe verbranding op gas of op mazout wat voordeliger is.

1

Warmtepomp lucht/water

Bent u van plan uw huidige verwarmingssysteem te veranderen om energie en kosten te besparen? Woont u in een huis met een olie- of gasgestookte installatie en heeft u genoeg van de hoge prijzen? Of u nu uw huidige woning wilt renoveren, of een geschikt systeem zoekt voor in uw nieuwbouwwoning of vakantiewoning, met het duurzame Eco Heating System is er voor iedere situatie een passende klimaatoplossing.

4

Airconditioning

Airconditioning is het behandelen van de lucht in een ruimte om zo een aangename temperatuur, vochtigheidsgehalte, zuiverheid, alsook een goede luchtcirculatie te verzekeren. Airconditioning is dus meer dan louter het koelen van je werk- en/of leefruimte. 

 

2

Woningventilatie

De EPB-regelgeving (EnergiePrestatieBinnenklimaat) die sind 2006 van kracht is, heeft tot doel de energieprestatie van woningen en gebouwen sterk te verbeteren. Dit kadert binnen de Europese richtlijnen om, naar aanleiding van het Kyoto-protocol (dat in Kopenhagen een ambitieuze opvolger moest krijgen… ) de uitstoot van broeikasgassen, afkomstig van verbranding van fossiele brandstoffen, gevoelig te verminderen.

Service

service

Dringende interventies

Stevifem Koeltechniek heeft een 24 u servicedienst. U kunt dus altijd op onze service rekenen. Ook indien uw producten niet door ons geleverd zijn.

onderhoud

Onderhoud

Door uw installatie goed te onderhouden verlengt u niet alleen de levensduur van uw installatie, maar bespaart u ook een belangrijk deel op uw factuur en komt u minder snel voor onaangename verrassingen te staan. Wij bieden u op maat gemaakte contracten aan en hanteren concurrerende prijzen.

Portfolio

Contact

Adres

Bell-Telephonelaan 21, 2260 Westerlo

Telefoonnummer

Tel: 014/84.01.26

GSM; 0498/68.92.61

Fax

014/84.01.25

Email

Stevifem@skynet.be

Contact opnemen